Fastighet & Trädgårdstjänster

Här kan du läsa mer om våra tjänster.

Gräsklippning & Trimning

Ett av våra vanligaste uppdrag kan bestå av gräsklippning. Antingen i sin enkelhet eller för att gräset blivit för långt pga utebliven klippning under en längre period. Vi hjälper dig oavsett om du vill ha hjälp vid enstaka tillfälle eller löpande.

Våra Trädgårdsjobb kostar från 695 kr och vi tillämpar självklart RUT-avdrag!

Häck & Beskäring

Häckklippning är ett återkommande projekt som vi gör främst på vår och höst, men även trimma och snygga till en häck kan göras under sommarmånaderna. Vi kan hjälpa dig oavsett häck och storlek, antingen att ta ner eller bara snygga till. Sälvklart tar vi hand om ris och grenar som uppstår vid jobbtillfället om du önskar det!

Våra Trädgårdsjobb kostar från 695 kr och vi tillämpar självklart RUT-avdrag!

Rabatter, Ogräsrensning & Underhåll

Vid plantering, vattning ogräsrensning och gödning krävs en del kunskap om vad som bör planteras vid rätt tid och beroende på hur länge man vill ha blomning, om det är det som gäller. Rådfråga gärna oss innan jobbet utförs så får du det precis så som du önskar dig!

Våra Trädgårdsjobb kostar från 695 kr och vi tillämpar självklart RUT-avdrag!

Snöröjning & Halkbekämpning

Snöröjning är något vi gärna står till tjänst med, så även halkbekämpning som sand & saltning. Vi kommer ut till dig för att se över dina behov när vintern tar över. Allt för att du ska kunna ta dig till jobbet eller bara njuta av snön. Vi förebygger och följer väderlek för att vara förberedda så att du ska slippa sitta fast när snön och halkan kommer!

Våra Snö & Halkbekämpningsjobb kostar från 995 kr och vi tillämpar självklart RUT-avdrag!

Övriga tjänster

Har du andra jobb som du behöver hjälp med som kan ses till kategorin fastighetsskötsel, som till exempel fasadtvätt, plattvätt, utfyllnad, plattsättning eller andra markjobb, staketbygge, stallmålning mm. ja listan kan göras lång.

Hör av dig så ser vi hur våra fastighetsskötare kan hjälpa dig.

072 152 45 31

kontakt@voit.se